Kookboek

Lekkere en makkelijke recepten

Pasta met scampi

  • 200g scampi (gepelde uit diepvries en reeds ontdaan van darmkanaal)
  • 200 g prinsessenbonen
  • 100g kerstomaatjes
  • 175g pasta (gebruik korte pasta)
  • 125g tomatenpassata
  • 1/2et Italiaanse kruiden
  • olijfolie
  • peper en zout (peso)

Top de boontje en kook ze beetgaar in licht gezouten water.

Kruid de scampi met peper en zout en bak ze vervolgens 4 minuten aan in wat olijfolie.

Voeg er de tomatenpassata en Italiaanse kruiden aan toe. Breng op smaak met peso en voeg er ook de boontje aan toe. Dit alles laat je nog even pruttelen op een zacht vuurtje.

Kook de pasta al dente, giet ze af en voeg deze toe aan de saus.

Halveer de kerstomaatje en strooi ze bovenop de pasta.

Serveertip: een stukje (geroosterd) stokbrood erbij.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: